group

Usein kysyttyä

Katso löydätkö vastauksen usein kysyttyjen kysymyksien joukosta. Jos mieltäsi jää vielä askarruttamaan jokin, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme!

Ainesosat

Näissä Jacky Makupala -vanukkaissa on siasta peräisin olevaa liivatetta, muissa ei ole liivatetta lainkaan: Jacky Makupala 120g kaakaovanukas, Jacky Makupala 120g kinuskivanukas, Jacky Makupala 120g lakritsi-toffeevanukas, Jacky Makupala 4 x 120g laktoositon kaakaovanukas, Jacky Suolainen kinuskivanukas 140g.

Pääsääntönä on, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä.

Kyllä, tuotteisiimme käytetty maito on homogenoitua.

Ei ole, tuotteet ovat säilöntäaineettomia. Pitkän säilyvyyden takaa tuotteen lämpökäsittely ja aseptinen pakkausmenetelmä.

Kyllä, kaikki Jacky-tuotteet ovat pastöroituja tuotteita.

Jackyn tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO).

Kyllä, kaikki Jacky Makupala -vanukkaat ovat gluteenittomia.

Tuotteet

Jacky-pikarit lajitellaan muovina. Pikarin kansi on metallia ja se lajitellaan metallinkeräykseen, nelipakkausten kääreet lajitellaan kartonkina.

Jacky Makupala -vanukkaat valmistetaan Orkla Foods Sverigen tehtaalla Ruotsissa, samassa tehtaassa, josta suositut Risifrutti-välipalat tulevat.

Elintarvikkeessa oleva parasta ennen -päivämäärä kertoo, kuinka kauan avaamaton tuote säilyy oikein säilytettynä moitteettomana ja säilyttää sille tyypilliset ominaisuutensa. Tuotteen valmistajana / maahantuojana takaamme avaamattoman tuotteen laadun parasta ennen- päivämäärään asti, mutta tuotetta voi vielä tämän päivämääränkin jälkeen käyttää niin kauan kuin se on aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan kelvollinen. Tämä aika saattaa vaihdella suurestikin tuotteesta riippuen. Tuotetta on aina hyvä haistaa ja maistaa ennen käyttöä ja heittää pois, mikäli se vaikuttaa epäilyttävältä.