Voita Yö SuperParkissa!

Haluaisitko viettää yön @SuperPark’issa seurassasi @deata ja @pinkkupinsku? Osallistu kisaan Instagramissa @Jacky_Suomi ja voita liput itsellesi ja ystävällesi syksyn hauskimpaan tapahtumaan!

Seuraa Jackya Instassa ja kerro kommentissasi, kenet ystävistäsi ottaisit mukaan viettämään yön SuperParkissa.

Arvomme kaikkien kuvaa kommentoineiden kesken viisi kahden hengen lippupakettia Yö SuperParkissa -tapahtumaan Espoon SuperParkissa 3.-4.11.2017.

Illalla mukana myös deata ja pinkkupinsku! Lue säännöt alta. Onnea kisaan!

Säännöt

Jacky Suomen Instagram-kisan säännöt
Orkla Foods Finland Oy järjestää 13.–22.10.2017 välisenä aikana @jacky_suomi Instagram-tilillä kommenttikisan, jonka palkintona arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Yö SuperParkissa -tapahtumaan. Yö SuperParkissa järjestetään 3.11.2017 klo 18 – 4.11.2017 klo 10 Espoon SuperParkissa. Kilpailussa on viisi voittajaa, ja yhden voiton arvo on 158 €.

Kilpailun järjestäjä
Orkla Foods Finland Oy

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 10–15-vuotiaat, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistujan tulee olla täyttänyt 10 vuotta tai korkeintaan 15 vuotta tapahtuman aikana 3.-4.11.2017.

Osallistumisaika ja kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu kommentoimalla julkaisua Instagramissa kilpailuaikana eli 13.-22.10.2017. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot
Viisi kahden hengen lippupakettia Yö SuperParkissa -tapahtumaan, joka järjestetään Espoon SuperParkissa 3.-4.11.2017. Yhden palkinnon arvo 158 €. 

Voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Kilpailu päättyy sunnuntaina 22.10. klo 23.59, ja voittajat arvotaan maanantaina 23.10.2017. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille Instagramin välityksellä. Palkinnon voi lunastaa ainoastaan voittajan huoltajan sekä toisen lipun käyttävän henkilön huoltajan suostumuksella.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai huoltajien suostumuksia ei saada perjantaihin 27.10. klo 12 mennessä, järjestäjällä on oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Voittaja on itse vastuussa mahdollisista matkakuluista. Palkinnon lunastamalla voittaja antaa suostumuksensa siihen, että tapahtumassa hänestä kuvattua materiaalia voidaan käyttää Orkla Foods Finland Oy:n markkinoinnissa.

Verot
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Instagram ei järjestä tätä kilpailua.

Yö SuperParkissa -tapahtuman säännöt (lisätietoa): 

  • Leiriyön vastaavina toimii luotettavia aikuisia, joilla on vankka kokemus sekä lasten liikunnanohjaamisesta että nuorisotyöstä. Lisäksi illalla mukana kaksi kokenutta ja innostavaa lajiohjaajaa
  • Leirillä nukutaan SuperParkin toimistotiloissa tai freestyle-alueella, omissa makuupusseissa
  • Hiljaisuus alkaa viimeistään klo 01:00, jonka jälkeen makuutiloista liikkuminen tapahtuu vain yövalvojan luvalla
  • Ravintola Robson's tarjoaa ravitsevan ilta- ja aamupalan
  • SuperParkin pesutilossa hoidetaan ilta- ja aamupesut 
  • Leirille saa ottaa kohtuullisissa määrin omaa naposteltavaa
  • Puhelimet kerätään pois nukkumaan mennessä