Osallistu kilpailuun!

Osallistu kilpailuun

Osallistu Jacky-haasteeseen ja voita tapaaminen suosikkitubettajiesi kanssa!

• 8 hauskaa Jacky-haastetta – uusi haaste joka perjantai!

• Osallistu kilpailuun täyttämällä allaoleva osallistumislomake sekä jakamalla kuva tai video omasta haastesuorituksestasi Instagramissa hashtagilla #jackyhaaste. Huomioithan, että Instagram-tilisi on oltava julkinen, jotta voit osallistua.

• Jaossa paljon jackihtavan hauskoja palkintoja ja pääpalkintona meet & greet tubettajien Miklun ja Pinkku Pinskun kanssa.

• Kampanjan lopussa tubettajat tekevät mielestään parhaista tai luovimmista haastesuorituksista IG Storyssaan shoutoutin.

Ota Jacky-haaste vastaan ja näytä omat taitosi >>>

Tämän viikon Jacky-haaste

Osallistumislomake

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe

Kentistä löytyi puutteellisia tai virheellisiä tietoja:

 • Etunimi
 • Sukunimi
 • Instagram-nimi
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Alaikäisen etunimi
 • Alaikäisen sukunimi
 • Instagram-nimi
 • Syntymäaika
 • Huoltajan etunimi
 • Huoltajan sukunimi
 • Huoltajan puhelinnumero
 • Huoltajan sähköpostiosoite
 • Hyväksy kilpailun säännöt

Oletko täyttänyt 16 vuotta?

Kyllä Ei

Alaikäisen osallistujan tiedot

Huoltajan tiedot

Osallistujan tiedot

Haasteet

Ota Jacky-haaste vastaan!

Palkinnot

Meet & greet @ Superpark: Miklu ja Pinkku Pinsku

Arvomme 1.6. kaikkien osallistujien joukosta viisi onnekasta, jotka pääsevät yhden kaverinsa kanssa Espoon Superparkiin tapaamaan Miklua ja Pinkku Pinskua.

Muut palkinnot

Jacky-haasteen aikana arvotaan joka torstai (12.4., 26.4., 3.5., 10.5., 17.5., 24.5. ja 31.5.) viikottaiseen haasteeseen osallistuneiden kesken Superparkiin pääsylippuja sekä Jacky-aiheisia tuotepalkintoja:

 • Lahjakortteja, joilla saat Jacky-makupaloja kaupasta (arvo 10€)

 • Jumppakasseja

 • Juomapulloja

 • Hikipantoja ja rannenauhoja

 • Tarroja

Säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Orkla Foods Finland Oy
PL 683
20361 Turku

 

KAMPANJAN NIMI

Jacky-haastekampanja 2018

 

KAMPANJA-AIKA

Kampanja alkaa 6.4.2018 ja päättyy 31.5.2018. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Alle 16-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

 

OSALLISTUMINEN

Jacky-haasteeseen voi osallistua täyttämällä osallistumislomakkeen kampanjasivustolla ja sen jälkeen Instagramissa kuvaamalla oman videon tai valokuvan, jolla tekee Jacky-haastekampanjan mukaisen liikuntahaasteen ja julkaisemalla sen Instagramissa tunnisteella #jackyhaaste. Sekä video että valokuva kelpaavat haastesuoritukseen. Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

 

RATKAISUPERUSTEET

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo kisa-ajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden joukosta viisi (5) voittajaa, jotka pääsevät kaverinsa kanssa Espoon Superparkiin tapaamaan Jacky-haaste-kampanjassa mukana olevat tubettajat. Jokainen voittaja saa ottaa mukaansa yhden (1) kaverin.

Arvonta suoritetaan 1.6.2018 mennessä. Järjestäjä varaa oikeuden arpoa uuden voittajan/voittajat, mikäli alkuperäiseen voittajaan/voittajiin ei saada yhteyttä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon kuluessa arvonnasta tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä.

 

PALKINNOT JA PALKINNOISTA ILMOITTAMINEN

Pääpalkintona on tapaaminen tubettajien Miklun ja Pinkku Pinskun kanssa Espoon Superparkissa. Pääpalkinnon voittajia arvotaan yhteensä viisi (5) henkilöä, ja jokainen voittaja saa ottaa lisäksi seurakseen myös yhden kaverin. Alaikäiset voittajat saavat ottaa paikan päälle oman huoltajansa mukaan. Palkinnosta vastaa Orkla Foods Finland Oy. Voittaja vastaa itse mahdollisista mm. matkoihin ja ruokiin yms. liittyvistä kustannuksista.

Pääpalkinnon lisäksi kampanja-aikana osallistujien kesken arvotaan pienempiä tavarapalkintoja.

 

TUOTEPALKINTOJEN MÄÄRÄT JA ARVOT

SuperPark-lahjakortteja (arvo 19€): jaossa yhteensä 20 kpl

Jacky-lahjakortteja (arvo 10 €): jaossa yhteensä 10 kpl

Jacky-hikinauhat (arvo 10 €): jaossa yhteensä 20 kpl

Jacky-rannenauhat (arvo 7 €): jaossa yhteensä 20 kpl

Jacky-juomapullo (arvo 5 €): jaossa yhteensä 20 kpl

Jacky-tarra-arkki (arvo 3 €): jaossa yhteensä 20 kpl

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Tavarapalkinnot toimitetaan postitse. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot Orkla Foods Finland Oy:n kilpailuiden osallistujarekisteriin. Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet löytyvät www.jacky.fi/jackyhaaste-sivun osallistumislomakkeessa olevasta kohdasta Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointiasiakirja. Osallistumislomakkeella osallistujaa pyydetään hyväksymään kilpailun säännöt, ja antamaan lupa henkilötietojen käyttöön Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointiasiakirja -dokumentissa kerrotulla tavalla. Alle 16 -vuotiaalta osallistujalta edellytetään myös huoltajan hyväksyntä.

Sinulla on oikeus peruuttaa Orkla Foods Finland Oy:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja tekee liikuntahaasteet omalla vastuullaan. Järjestäjä ei vastaa osallistujalle mahdollisesti aiheutuvista fyysisistä haitoista tai vammoista.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kaikkia Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. 

Kampanja ei ole Instagramin eikä myöskään Facebookin järjestämä, tukema, suosittelema tai sponsoroimia eikä kampanja liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin. Näin ollen kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täysi oikeus, ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on saatu suostumus kuvan julkaisemiseen.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.jacky.fi/jackyhaaste

 

KILPAILUIDEN TIETOSUOJASELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

 

Yritys / rekisterin pitäjä 

Orkla Foods Finland
y-tunnus: 0640964-0
Rydöntie 14
PL 683
20361 Turku

 

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Orkla Foods Finland Oy
Johanna Paavola
johanna.paavola@orkla.fi

 

Rekisterin nimi                

Orkla Foods Finland Oy:n kilpailuiden osallistujarekisteri

 

Mikä on Orkla Foods Finland Oy:n kilpailuiden osallistujarekisteriin tallennettavien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste?

Orkla Foods Finland Oy:n kilpailuiden osallistujarekisterin Rekisterin tarkoitus on mahdollistaa ulkopuolisten osallistujien osallistuminen Orkla Foods Finland Oy:n järjestämiin kilpailuihin, kilpailuihin liittyvä viestintä, sekä tuotteiden ja kilpailuiden kehittäminen.

Rekisteröitävien henkilötietojen antaminen ei ole lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus eikä sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus, eikä tietoja ole pakko toimittaa.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on EU:n tietosuoja-asetuksen(EU) 2016/679 6 artiklan 1a) kohdan mukainen kilpailuun osallistuvan suostumus henkilötietojen käsittelylle sekä alle 16-vuotiaiden osallistujien vanhemman tai muun huoltajan antama nimenomainen suostumus huoltajan ja lapsen henkilötietojen käsittelylle. Vanhempi tai muu huoltaja ilmoittaa omat sekä lapsen yhteystiedot rekisteriin.

Kerättyjä tietoja ei käytetä eivätkä ne liity automaattiseen päätöksentekoon.

 

Mitä henkilötietoja rekisteriin kerätään?

Rekisteriin kerätään kilpailusta riippuen seuraavia tietoja:

 • nimi
 • sukupuoli
 • ikä
 • sähköpostiosoite
 • postiosoite
 • puhelinnumero
 • ruokakunnan koko

Alle 16-vuotiaiden osallistujien kohdalla vastaavia tietoja kerätään sekä huoltajalta että osallistujalta.

 

Mistä Orkla Foods Finland Oy kerää rekisteriin tallennettavat tiedot (tietojen säännönmukaiset tietolähteet)?

Tiedot kerätään osallistujalta. Alle 16-vuotiaan osallistujan kohdalla edellytetään lapsen huoltajan suostumusta.

 

Luovuttaako Orkla Foods Finland Oy rekisterissä olevia tietoja muille tai EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta Orkla Foods Finland Oy:n ulkopuolelle, jollei kilpailuiden säännöissä toisin mainita.

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Kuinka kauan rekisteröityjä henkilötietoja säilytetään?

Rekisterinpitäjä säilyttää henkilötietoja 6 kk ajan kilpailun voittajien julkistamisen jälkeen. Rekisteriin kerättyjä henkilötietoja voidaan kilpailun voittajien julkistamisen jälkeen käyttää kilpailussa palkittujen tai sen voittaneiden osallistujien julkisessa tiedottamisessa sekä kilpailuiden kehittämisessä.

 

Millaisin turvatoimin ja menettelyin rekisteröidyt henkilötiedot on suojattu?

Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti teknisin suojakeinoin ja tietosuojamenetelmin.

Rekisterin käyttö on sallittu ainoastaan nimetyille valtuutetuille henkilöille joiden tehtävänä on järjestelmän ylläpito ja käyttö. Tietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia, ja he ovat allekirjoittaneet salassapitositoumuksen. Henkilöstö on ohjeistettu henkilötietojen käsittelyyn

Rekisteritiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja rekisterin käyttöä valvotaan.

 

Mitä oikeuksia minulla on rekisteröitynä?

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää hänestä tallennettujen tietojen korjaamista, poistamista tai täydentämistä, mikäli tallennetut tiedot ovat virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai vanhentuneita tässä tietosuojaselosteessa yksilöidyn tietojenkäsittelyn ja keruun tarkoituksen kannalta. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus pyytää henkilötietojaan koskevan käsittelyn rajoittamista sekä oikeus pyytää henkilötiedot siirrettäväksi järjestelmästä toiseen. Oikeus pyytää henkilötiedot siirrettäväksi järjestelmästä toiseen kattaa rekisteröidyn oikeuden saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka on siirretty rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, sekä oikeuden siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, kun käsittely perustuu suostumukseen ja käsittely suoritetaan automaattisesti.

Rekisteröidyn, joka haluaa käyttää yllä mainittuja oikeuksiaan, on esitettävä tätä koskeva yksilöity pyyntö rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle (tietosuojaselosteen kohta 2) omakätisesti allekirjoitetulla tai muutoin luotettavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla. Tarkastuspyynnön toteuttamisesta peritään kohtuullinen korvaus, mikäli edellisestä tarkastamisesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

 

Voinko kieltää, rajoittaa tai vastustaa henkilötietojeni käsittelyä?

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn sekä vastustaa henkilötietojen käsittelyä peruutuksen ja/tai vastustuksen vaikuttamatta ennen peruuttamista ja/tai vastustamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Suostumuksen peruuttamista tai käsittelyn vastustamista koskeva pyyntö on esitettävä rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle (tietosuojaselosteen kohta 2) omakätisesti allekirjoitetussa tai vastaavalla tavalla varmennetussa muodossa.

 

Kenelle voin valittaa henkilötietojeni käsittelystä?

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetulle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Lue lisää